6.11.10

מרק שעועית Beans Soup



2 בצלים פרוסים 
2-3 כוסות שעועית יבשה שטופה - שהושרתה לילה קודם
קופסא קטנה רסק עגבניות
1 גזר גדול פרוס
1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות
מלח ופלפל לבן
3/4 כף סוכר
מים
1 כף כמון
קורט כורכום
2 כפות שמן לטיגון
  
לטגן את הבצל בשמן עד שקיפות, להוסיף 1/2 כף כמון, כורכום, מלח ופלפל. לערבב כדקה
לפתיחת התבלינים והריחות. להוסיף את השעועית ולערבב שוב.
להוסיף את שאר הירקות ולערבב כדקה שתיים. להוסיף מים ולבשל על אש בינונית עד ריכוך
השעועית. להוסיף את שארית הכמון ולבשל עוד דקה ולכבות את האש.
בתיאבון.
                                   
                                           Beans soup 


2 onions, sliced2-3 cups rinsed and dried beans - soaked the night beforetomato paste1 large carrot - sliced1 large tomato - dicedSalt and white pepper3 / 4 tablespoon sugarWater1 tablespoon cuminPinch turmeric2 tablespoons oil for frying

  
Fry the onion until transparent, add 1 / 2 tablespoon cumin, turmeric, salt and pepper. 
Add the beans and mix again.

 
Add the remaining vegetables and stir for a minute or two. Add water and cook over medium heat until the beans will soften.
Add the remaining cumin and cook for another minute. Remove fron heat.

 
For a good appetite.


2 comments:

  1. קינמון מוסיף המון
    וכמה אהבה יש בצילומייך ותיאורייך ומילותייך
    מוכשרת שלי!

    השבמחק
  2. ואת היחידה שמצאה איפה להגיב

    אוהבתותך

    השבמחק